65 thoughts on “Öppensinnat eller diskriminerande?

 1. ellerhur says:

  Damon: Tack för återkomsten, även om jag inte är förvånad att du strök mig. Jag förmodar att du uppdaterat dig på TL

 2. Oxido says:

  #19 boström: Har du tänkt på vad onaturligt internet är? Bäst du slutar använda det.

 3. Doktorn says:

  Va roligt… Det är tydligt att Boström inte har ”rätt” att uttrycka sin åsikt… Är inte det narrowminded så säg!! F ö vet jag inte om han har irriterat folk förr, men det verkar inte vara direkt svårt. Här hugger folk snabbare än en kungskobra. Det är märkligt att det alltid ska komma in på politik dock…

  Var där lite innan jul och då fanns inte Kids & Rabbits alternativet med… Har dock en egen bild av ”orginalet”:)

 4. ellerhur says:

  #54 Doktorn
  Va roligt, eller hur!
  Nej, det är inte direkt svårt att irritera sig på Boströms narrowminded åsikter som han uttryckt både förr och senare.
  Men kom inte och säg att han inte har rätt att uttrycka dem, såvida han inte förolämpar vissa definierade grupper av människor.

  Precis som jag har rätt att säga emot.

  Det är det klassiska SD- martyrargumentet: ”Det är så synd om mig som säger det som ingen vågar säga!” MEN det är ju det du säger. Varför håller du inte käften då, om det är så farligt?

  Eller hur, visst är det dock märkligt att det alltid ska komma in på politik …

 5. Boström says:

  Tss… Tjuvtittat, inte trodde jag att ni höll så hårt om censur. Detta är mitt tredje försök att ge ett svar på tal till alla rabiata veganfeminister. Och ändå har jag varit ganska snäll i mina tidigare repliker, eller hur?

  Som Doktorn sa är det rätt tydligt vad som är PK och därmed ok att uttrycka. Att klanka ned på minoriteter är väldigt ”osvenskt”. Frågan är vem som egentligen är trångsynt (jo, fundera lite på den. Är du sur nu ska du fundera ytterliggare lite till på den frågan.)

  Dock så är det ju så som jag försökt säga tidigare – det finns inget naturligt i att vilja operera om sig och därefter trycka i sig hormoner för att byta kön. Man behöver inte vara raketforskare för att inse att transvestiter och dylika inte har ett fysiskt problem – det är psykiskt. Och att försöka rätta till ett psykiskt problem med fysiska ingrepp är lite som när adeln för ett par hundra år sen sprutade på sig litervis med parfym istället för att duscha.

  Niklas: Naaw… Vad gulligt av dig att bli lite stött. Eftersom du tror att jag är ett ensamt moderattroll vill jag snällt förklara att jag både har jobb, vänner och ett liv utanför internet. Mina åsikter är ingen hemlighet och de flesta i min omgivning känner till dem – jag har knappast något att skämmas för.

  Och just det, jag röstade inte på (m) heller. :)

 6. Censeo says:

  ¤19 Boström. Inte fan är det naturligt att flyga eller äta med bestick, men inte har vi fördömt det.

 7. Doktorn says:

  Jag tycker att fenomenet Ladyboy, Shemale eller vad man nu vill kalla det är rätt märkligt faktiskt. I stort så finns det bara i Thailand och Rio vad jag vet. Genfel, eller social acceptans?

  Ja, jag skrev genfel och jag grundar det på de två största drifterna människan har, nämligen överlevnad och fortplantning. Att omöjliggöra fortplantning på grund av ”psykiska” begär känns väldigt konstigt och går emot hörnstenarna i vad människan i grund och botten strävar efter. F ö är det likadant hos alla andra primater jag känner till.

  Med detta sagt vill jag poängtera att jag inte föraktar, eller hatar etc. etc. andra männsikor för att de går emot naturen, jag tycker bara att det är märkligt.

 8. adde says:

  Boström: Sluta använda dator, det är inte naturligt!

  Och vadå inte fysiskt? Dom här ladyboysen föds ju som väldigt feminima män? Då är det väl verkligen fysiskt?

  // rabiat veganfeminist

 9. Boström says:

  Till er som tycker att det är onaturligt med internet, gafflar m.m. så vill jag ge följande öppna svar: Ni stackare har inte bara missat bollen, ni har missat hela matchen!

  Att jag ens ska behöva förklara det här för er är mycket underligt. Har ni inget eget sinne för självständigt tänkande?
  Att säga att sluta använda internet/gafflar/you-name-it är ju helt irrelevant. Visst: internet förekommer inte i naturen, men att likställa det med operationer på människor där man ”byter kön” och därefter skriver ut onaturligt höga doser av könshormon till ”patienten” är enbart pinsamt.
  Tycker ni att silikontuttar och botoxinjektioner också är naturligt?

  adde: Även om man föds som en feminin man så sitter de feminina dragen i personligheten – inte i kroppen.

 10. korven says:

  tänk om man ÄR tjej men får en nota för en ladyboy. ILLA!!!

  schysst att stampe är stammis!

 11. Lera says:

  Boström far med ganska mycket faktafel här.
  Villfarelsen att det bara finns två kön är i och för sig utbredd, men den är inte desto mera felaktig. Kön (såväl biologiskt som socialt) är en flytande skala där massor av varianter förekommer emellan ytterligheter. Det är långt ifrån så enkelt som de flesta faktiskt tror.

  Skylten var rätt söt i övrigt, tycker jag.

 12. Hanna says:

  Boy Ladys: 250

 13. hanna runer says:

  haha den skylten såg jag också på phi phi

 14. Britta says:

  Någon som vet vad restaurangen heter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *