0 thoughts on “Skvallertidningar – Av idioter, för idioter

 1. nebbig says:

  Ingen här som läser Traktorpower?

 2. Du says:

  # 41Tord och #20 Emmie. Så det handlar inte om det man skall tro det handlar om? Nu är jag i chock.

  Ta en ointressant händelse, ta en bild på några kändisar som på något(läs vilket sätt som helst) kan kopplas ihop med händelsen, lägg till en spännande rubrik som handlar om den ointressanta händelsen men som verkar handla om något ”upprörande” om kändisarna. Ta betalt!

 3. Jo. says:

  #43 Jessica: Blir ju lite udda när man pratar med kompisarna och glatt säger ”Ååh, kommer ni ihåg när vi var i Auschwitz!” och alla ler lyckligt till svar… :-)

 4. Ronja says:

  #51, haha fyndande precis en sån i postlådan :D

 5. Klappasäften says:

  JAg fattar inte hur man kan ta så dåligt foto

  amatör!!

 6. vision says:

  det där är ju aslängesen jag tog faktiskt också en bild på dom tidningarna skulle kunna skicka in den istället för den här ifall ni vill ha något bättre kvalité ;)

 7. bboy1980 says:

  Eeehm ..och den här var rolig varför? (ja utöver det obvious att i princip alla löpsedlar till skvallertidningar i sig är roliga o fnissa lite åt / håna …) … ja jag vill ha en bra förklaring till varför just den här är bilden o de har två löpsedarlna är roligare än de vanliga (som sagt i väntans tider behöver inte alls bara betyda bröllop ..verkligen inte) ..well ..tack på förhand?

 8. Adam says:

  Ojojoj, man skulle ta och lägga in ett tips på tidningen och göra så dem som skriver den skämmer bort sig totalt jag menar vad är vitsen med skvallertidningar !!!! och varför ska man lägga ur två stycken skit tråkiga löpsedlar asså det är ( ÖVERDRIVET ) med stora Ö:N ;D

  Tack ändå?
  //Adam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *