0 thoughts on “Varning: Bristen på parkeringsplatser i innerstan kan leda till desperata lösningar

 1. Andreas says:

  #17:
  Har du gått utanför dörren sen du blev född? Kranen står på stödben för att den INTE skall välta, hade den inte varit horisonterad och på stödben så hade den däremot vält.

  Fantastiskt med okunskap det finns.

 2. varj says:

  Telefonnumret står ju på lyftkranen, bara att ringa och fråga experterna. (tex varför ser den främre hjulaxeln ut att vara upplyft?).

  Fan va coolt yrke att köra lyftkran, flytta runt saker som väger mer än ens fru. Bara synd att *förare brukar utveckla ölmage, dålig kvinnosyn och ovanan att snyta sig i fingrarna framför andra människor.

 3. Andreas says:

  #52 Som sagt, den är horisonterad för att kraften skall gå till stödbenen så den inte välter. Kranen står i lutning, därför är framdelen mer i luften än bakdelen.

 4. Mattias II says:

  Jag tycker det var fiffigt tänkt av Mercedesföraren. Parkeringsplats med tak! Synd bara om kranen jobbat klart och vill åka hem…

 5. ted says:

  en lyftkran får inte placeras på det där sättet.. det är inte säkert. garanterat en fejkad bild.

 6. Jocke says:

  #55 Det är en helt normal pallning av en mobilkran. Anledningen att den står som den gör är som flera tidigare sagt att tornet ska stå vågrätt. Sen har ju bilen parkerat på det klart bästa stället på ett bygge, det skulle tillochmed vara så att det är förarens egna bil.

  Men det är en riktigt kul bild.

 7. Mås says:

  Nu vet vi hur stadsjeppen kom till

 8. Enmi says:

  #30 Hmm, nej inte smartare däremot finns det exempel på arbeten i andra länder, där arbetsmiljöverket i Sverige skulle sagt till långt tidigare än de verkar ha gjort i dessa länder. Därmed inte sagt att svenskar är smartare men de kan oftare stödja sig på arbetsmiljö frågor när chefer driver på att jobb ska bli klara än arbetare i länder utan arbetsmiljöverk.

 9. henrik says:

  Så fort jag såg bilden visste jag var det var. Bilden är tagen utanför Club Lindhagen i Kristineberg (Fredhäll). De har precis rivit ett hus och håller på och bygger nya bostäder där under namnet Hornsbergs Strand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *